Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Επιστρέψτε μας ότι πράσινο μας στερήσατε


Στο ίδιο πύρινο έργο θεατές. Η χώρα μας, η χώρα που αγαπάμε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτή καταστρέφετε πάλι. “Φωτιά-Βοήθεια” είναι οι κραυγές αγωνίας των συνανθρώπων μας που βλέπουνε τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται σε δευτερόλεπτα, λόγω της ανυπαρξίας αυτής της τραγελαφικής κυβέρνησης. Ακούγοντας φωτιά ο ελληνικός λαός πονάει αλλά είναι ίσως η πιο συχνή λέξη των καλοκαιριών.


Καταστροφές… Όλα έχουνε γίνει στάχτη για άλλη μια φορά. Δεν ύπάρχουνε πια δάση. Η κυβέρνηση όμως στη θέση της.


Τι και αν δεν υπάρχει πια η Πάρνηθα;

Τι και αν δεν υπάρχει πια η Ηλεία;

Τι και αν δεν υπάρχει πια η Χαλκιδική;

Τι και αν δεν υπάρχει πια τίποτα στην Αττική;


Φτάνει πια βρείτε σχέδιο, πάρτε αποφάσεις κάντε κάτι εποικοδομητικό εκτός από το να εξοντώνετε τον Ελληνικό λαό. Διαφορετικά αφήστε τα μεγάλα λόγια και τους σχεδιασμούς αν δεν μπορείτε να ηγηθείτε σε μια κρίσιμη ώρα για την χώρα!


Είμαι σε απόγνωση δεν ξέρω τη να πω… Τι άλλο να αντέξει αυτός ο λαός; Πόσο πόνο και πόση καταπίεση; Βλέπω ανθρώπους να κλαίνε τα καμένα τους σπίτια, ηλικιωμένους να τρέχουνε να σβήσουνε την τεράστια φωτιά με κλαδιά και λάστιχα για να σώσουνε την περιουσία που όλα τα χρόνια της ζωής τους έφτιαχναν. Παιδάκια και μητέρες να τρέχουνε να σωθούνε από την πύρινη λαίλαπα.
Και απο την άλλη ξαφνικά τον πρωθυπουργό να δίνει εξηγήσεις. Τι να πει; Ψέματα για άλλη μια φορά; Ή αυτό που ο ελληνικός λαός περιμένει; «Καταστρέψαμε την χώρα, την βουλιάξαμε, φεύγουμε, παραιτούμαστε!»


Κουράστηκα… δεν έχω άλλα λόγια, η καταστροφή συνεχίζεται και εμείς περιμένουμε μέχρι που θα φτάσει. Ελπίζω να μην υπάρξει κανένας νεκρός. Αρκετούς έχει σκοτώσει αυτή η κυβέρνηση είτε με την αδιαφορία της είτε με την ασφάλεια της. Εξάλλου σε λίγες όλα θα ξεχαστούνε και ο Καραμανλής θα μοιράζει αποζημιώσεις τρια χιλιάρικα και υποσχέσεις.


Φτάνει όμως κουραστήκαμε… βαρεθήκαμε… αγανακτήσαμε… συνεχώς τα ίδια… Προκηρύξτε επιτέλους εκλογές για να σας διώξουν.


Θέλουμε την χώρα που μας έκανε περήφανους για την ομορφιά της και το άφθονο πράσινο πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου