Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Το τελευταίο φτωχό τραπέζι....

Σήμερα η μέρα ήτανε η πιο επετυχημένη μέρα της κυβέρνησης Καραμανλή τα 5 χρόνια διακυβέρνησης της. Τις τελευταίες μέρες όλος ο ελληνικός λαός περίμενε για πρώτη φορά ίσως μετά την εκλογή της ΝΔ με τόση αγωνία το λόγια του «κουρασμένου» πρωθυπουργού μας. Περιμέναμε όλοι … φοιτητές, εργάτες, δημόσιοι υπάλληλοι, αγρότες, μαθητές, όλος ο ελληνικός λαός. Εκλογές…. Όλοι μόλις αυτή η λέξη ειπώθηκε πλημμυρίσαμε με ευτυχία αλλά κύριος με ένα αίσθημα ευθύνης. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να στείλουμε όπως έλεγε και ο μεγάλος μας ηγέτης Αντρέας Παπανδρέου, τη δεξιά στα χρονοντούλαπα τις ιστορίας!

Σύντροφοι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε, θα τρέξουμε και θα πολεμήσουμε για να κερδίσει όχι μόνο το ΠΑ.ΣΟ.Κ της εκλογές αλλά και για να ανασάνει ο ελληνικός λαός για να ανέβει ο ελληνικός λαός στην εξουσία και ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στην κυβέρνηση.

Ο «κουρασμένος» σήμερα επιτέλους αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο…

Φτάνει πια!!!

Ο ελληνικός λαός είναι στη χειρότερη κατάσταση μετά την μεταπολίτευση.

Η νεολαία είναι η γένια που ζει χειρότερα από την προηγούμενη…

Οι αγρότες πεινάνε, ζούνε ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο…

Οι εργάτες ζούνε φοβούμενοι για τη ζωή τους…

Οι μαθητές φοβούνται για το επαγγελματικό τους μέλλον…

Οι συνταξιούχοι πίνανε και πιέζονται όσο γίνετε περισσότερο για να ζήσουν…

Ο ελληνικός λαός περιμένει τη λύτρωση από την δεξιά και στις εκλογές της 4ης του Οκτώβρη θα την στείλει εκεί που πρέπει να βρίσκετε… στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως μια κυβέρνηση σκανδάλων που πάτησε τους έλληνες! Ο ελληνικός λαός θα δηλώσει στις ερχόμενες εκλογές πως “Δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”

Στις 3 Οκτώβρη λοιπόν θα είναι το τελευταίο φτωχό τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Στις 4 Οκτώβρη όλοι οι Έλληνες θα ασκήσουνε το εκλογικό τους δικαίωμα και θα αποδείξουν ότι δύσκολα ξεχνάνε τι σημαίνει δεξιά.

Οι συγκεντρώσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ Θα είναι μαζικές και δυναμικές … θα είναι γεμάτες ελπίδα και πάθος για την αλλαγή…

Έτσι λοιπόν με παλμό με μέγεθος και με λαϊκή απόφαση το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα ξεκινήσει δίπλα στο λαό, χέρι χέρι την πρώτη δημιουργική τετραετία.

Όλοι μαζί λοιπόν για να φτιάξουμε αυτό που τόσα χρόνια ονειρευόμαστε…. Ένα νέο δημιουργικό και αγωνιστικό κράτος…

Και όπως λέει και ένας καλός σύντροφος….

Ας βάψουμε τον Ουρανό στο χρώμα των ονείρων μας

Καλό μας Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου