Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΡΙΚΑΛΑ: Τρέχουν για να διορίσουν και τους τελευταίους «γαλάζιους»…


Αναρτήθηκε από Στέφανος Μυτιληναίος

Από τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ


Η προεκλογική αγωνία της Νέας Δημοκρατίας να κρατηθεί στην εξουσία την οδηγεί στην παλαιά και δοκιμασμένη πια συνταγή των πελατειακών σχέσεων και στη ρουσφετολογική προώθηση των «ημετέρων».
Στο νομό Τρικάλων στις 17.02.09 το «ισχυρό» όπως φαίνεται στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Σωτήρης Χατζηγάκης φρόντισε με "διαδικασίες" προσλήψεων τους γαλάζιους τότε επιμελητές δικαστηρίων, απαξιώνοντας απροκάλυπτα την ιδέα του αντικειμενικού συστήματος προσλήψεων.
Χωρίς ίχνος πολιτικής ευθιξίας ο κ. Χατζηγάκης τότε όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη από τους Τρικαλινούς πολίτες αλλά αντίθετα, πραγματοποιεί σήμερα ένα νέο κύμα γαλάζιων συμβασιούχων. Ενώ φρόντισε εκατοντάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις σε οργανισμούς και υπηρεσίες έρχεται σήμερα να μοιράσει τις τελευταίες θέσεις στο Υπουργείο Γεωργίας. Την πράξη του αυτή βέβαια φαίνεται να υιοθετεί και ο βουλευτής επίσης της Ν. Δημοκρατίας του νομού Τρικάλων κ. Νίκος Λέγκας.
Τρεις λοιπόν Τρικαλινοί συμπολίτες μας αναλαμβάνουν και απολαμβάνουν συνάμα από σήμερα τις νέες θέσεις τους στα παραπάνω Υπουργεία αντίστοιχα, χωρίς μόρια, χωρίς κριτήρια και μάλιστα εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ. Και φυσικά θα πέσει στα χέρια μας μία προκήρυξη εξ ουρανού, που ποτέ δε δημοσιεύτηκε. Τι θα μας πουν αυτή τη φορά οι κύριοι Υπουργοί; Θα μας κατηγορήσουν ξανά για δήθεν λασπολογία, μέχρι να διαψευστούν και πάλι από τον ΑΣΕΠ;
Ο κ. Χατζηγάκης και ο κ. Λέγκας φαίνεται να εξασφαλίζουν τις ψήφους της τελευταίας στιγμής με τον απαράδεκτο και αντεργατικό χαρακτήρα των διαφόρων μορφών μερικής απασχόλησης και των κάθε λογής ελαστικών εργασιακών σχέσεων και ποιος ξέρει ποια διάταξη άρθρου θα επικαλεσθούν οι κύριοι βουλευτές του Νομού μας για να καλύψουν για ακόμη μια φορά το νέο σκάνδαλο.
Η διαφθορά και η ανεξέλεγκτη ρουσφετολογία της Νέας Δημοκρατίας ανακόπτει δυστυχώς το ιερό και απαράγραπτο δικαίωμα του κάθε πολίτη αυτής της χώρας σε σταθερή δουλειά.
Πέρα από την παραβίαση της νομοθεσίας για τις προσλήψεις, πέρα από τον εξευτελισμό κάθε έννοιας αξιοκρατίας και αξιοπρέπειας, υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού που δεν εξαγοράζεται με ρουσφέτια, που έχει κατακερματιστεί ηθικά από την αλαζονική συμπεριφορά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και που σήμερα σας ζητάει το λόγο κύριοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου