Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΧΩΡΑ.

ΧΩΡΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΗΦΟ.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η Ελλάδα, αλλάζει σελίδα. Αφήνει πίσω της την θλιβερή εξαετία διακυβέρνησης Καραμανλή. Από τις 5 Οκτωβρίου, όλοι οι Έλληνες ξεκινάμε μια νέα εθνική προσπάθεια για να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, που φιλοδοξούμε να κληροδοτήσουμε στις γενιές που έρχονται.

Στη μάχη της Κυριακής, στη μάχη για το αύριο της χώρας μας, κάθε ψήφος, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για αυτό, ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Μέχρι την Κυριακή, καλούμαστε να δίνουμε διαρκώς τη μάχη, σπίτι με σπίτι, ψήφο με ψήφο. Με χαμόγελο για την καλύτερη μέρα που έρχεται. Με αισιοδοξία για το αύριο, αλλά χωρίς εφησυχασμό.

Στις 5 Οκτώβρη ανατέλλει και πάλι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Στις 5 Οκτώβρη η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή για να μπορεί να εγγυηθεί τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Μια κυβέρνηση με σταθερή αυτοδυναμία. Για αυτό το στόχο, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, την εβδομάδα αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου